ÀREA

REGULADA

Inici / Aparcaments / Àrea regulada / Tipus de places / Aparcaments dissuasius

APARCAMENTS DISSUASIUS

Descripció

Aquestes aparcaments estan destinats a estacionaments de llarga durada, fora del centre de la ciutat. Alguns d'aquests aparcaments tenen places blanques (gratuïtes) i a d'altres, places taronges (de pagament). Hi poden estacionar tots els vehicles, amb el comprovant horari extret al parquímetre si es tracta de les places taronges.

Horaris

L'horari de regulació de l'aparcament a la Zona Taronja és de:
Dilluns a divendres (excepte festius), de 09:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores.

Tarifes

PER A RESIDENTS

  • Tarifa reduïda: 0,40 €/dia*

*Només als carrers: C/ del mar, C/ lleó, C/Enric d’ Osso , Av. Amadeus Mozart, C/ L.Van Beethoven, C/Johann Sebastián Bach, C/ Enric Granados, C/ Giuseppe Verdi i C/Antonio Vivaldi

PER A NO RESIDENTS

  • Tarifa: 1 €/dia.

IMPORTANT

Cal verificar sempre la informació que consta al senyal específic que regula el tram d'estacionament ja que hi pot haver condicionants particulars com els diumenges i festius a la zona de platges. També cal estar atents als carrers que poden estar senyalitzats com a carrers alternatius i que s'ha de canviar de vorera periòdicament.

Ubicació

Actualment hi ha nombrosos aparcaments amb una funció disuassòria a la ciutat de Tarragona, tant de places blanques (gratuïtes) com taronges (de pagament). En aquest mapa interactiu podeu veure la seva ubicació, i si feu clic sobre les icones podeu consultar l'estat actual de l'aparcament, el nombre de places, i la correspondència que l'aparcament té amb les línies d'autobús de la ciutat.

Aparcaments Municipals Tarragona
Created by MapBuilder.net.

Connexions amb línies d'autobús

També podeu comprovar les correspondències amb línies d'autobús descarregant aquest document o visitant el web de l'EMT.