• ca
  • es

APARCAMENTS DISSUASIUS

Descripció

Aquests aparcaments tancats descoberts estan destinats a estacionaments de llarga durada, fora del centre de la ciutat. Alguns d'aquests aparcaments tenen places blanques gratuïtes (aparcament del Cementiri, aparcament a Països Catalans i a Sant Pere i San Pau), places taronges (Passeig Independència, Joan XXIII i Sant Pau). Hi poden estacionar tots els vehicles, amb el comprovant horari extret al parquímetre si es tracta de les places taronges.

ico-reloj
L'horari de regulació de l'aparcament és:
Dilluns a divendres (excepte festius), de 09:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores.
ico-moneda

PER A NO RESIDENTS

Tarifa màxima: 1 €/dia.

IMPORTANT

Cal verificar sempre la informació que consta al senyal específic que regula el tram d'estacionament ja que hi pot haver condicionants particulars com els diumenges i festius a la zona de platges. També cal estar atents als carrers que poden estar senyalitzats com a carrers alternatius i que s'ha de canviar de vorera periòdicament.

Ubicació

Actualment hi ha nombrosos aparcaments amb una funció disuassòria a la ciutat de Tarragona, tant de places blanques (gratuïtes) com taronges (de pagament). En aquest mapa interactiu podeu veure la seva ubicació, i si feu clic sobre les icones podeu consultar l'estat actual de l'aparcament, el nombre de places, i la correspondència que l'aparcament té amb les línies d'autobús de la ciutat.

 
Created by MapBuilder.net.
ico-bus

Connexions amb línies d'autobús

També podeu comprovar les correspondències amb línies d'autobús descarregant aquest document: Connexió autobusos i línies o visitant el web de l'EMT: Web EMT