ÀREA

REGULADA

Inici / Aparcaments / Àrea regulada / Tipus de places / Aparcaments dissuasius

APARCAMENTS DISSUASIUS

Descripció

Aquests aparcaments tancats descoberts estan destinats a estacionaments de llarga durada, fora del centre de la ciutat. Alguns d'aquests aparcaments tenen places blanques gratuïtes (aparcament del Cementiri, aparcament a Països Catalans i a Sant Pere i San Pau), places taronges (Passeig Independència, Joan XXIII i Sant Pau). Hi poden estacionar tots els vehicles, amb el comprovant horari extret al parquímetre si es tracta de les places taronges.

Horaris

L'horari de regulació de l'aparcament és:
Dilluns a divendres (excepte festius), de 09:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores.

Tarifes

PER A NO RESIDENTS

  • Tarifa màxima: 1 €/dia.

IMPORTANT

Cal verificar sempre la informació que consta al senyal específic que regula el tram d'estacionament ja que hi pot haver condicionants particulars com els diumenges i festius a la zona de platges. També cal estar atents als carrers que poden estar senyalitzats com a carrers alternatius i que s'ha de canviar de vorera periòdicament.

Ubicació

Actualment hi ha nombrosos aparcaments amb una funció disuassòria a la ciutat de Tarragona, tant de places blanques (gratuïtes) com taronges (de pagament). En aquest mapa interactiu podeu veure la seva ubicació, i si feu clic sobre les icones podeu consultar l'estat actual de l'aparcament, el nombre de places, i la correspondència que l'aparcament té amb les línies d'autobús de la ciutat.

Aparcaments Municipals Tarragona
Created by MapBuilder.net.

Connexions amb línies d'autobús

També podeu comprovar les correspondències amb línies d'autobús descarregant aquest document o visitant el web de l'EMT.