CONTACTE

IniciContacte

DADES DE CONTACTE

Ens podeu trobar a:

  • Passatge de Saavedra s/n
  • TARRAGONA
  • Codi Postal: 43002

Horari d'atenció al client:

  • De dilluns a divendres: 08:15 a 14:30h.
  • Dilluns i dimarts per la tarda de 16:00 a 18:30h.
  • Horari d'estiu (Juny - Setembre): 08:15 a 14:30h.

977 23 91 51

977 23 69 10 (fax)

aparcamentstgn@aparcamentstgn.cat

FORMULARI DE CONTACTE

*Dades obligatòries

sol·licitud consentiment

D'acord amb el que estableix el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCION DE DADES 679/2016 DE LA UNIÓ EUROPEA, (RGPDUE), Vè. Consenteix que les seves dades siguin recopilades i tractats per APARCAMENTS MUNICIPALS DE TARRAGONA, SA amb la finalitat de prestar els serveis acordats i gestionar les tasques administratives, comercials i fiscal / comptables que se'n deriven, tal com vam indicar en la informació sobre protecció de dades. També li poden ser remeses comunicacions sobre les nostres activitats i serveis que puguin ser del seu interès. Les seves dades no seran cedides excepte obligació legal.

Pot exercir drets d'accés, rectificació i supressió i d'altres que pugui tenir reconeguts, segons el procediment que li vam indicar en la informació detallada de protecció de dades.

En compliment de la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI CE), Vè. Ens autoritza a remetre-li per mitjans electrònics publicitat i comunicacions que puguin ser del seu interès i / o documents per a la correcta execució de la relació establerta.

Llegit i conforme