ÀREA

REGULADA

Inici / Aparcaments / Àrea regulada / Tipus de places / Aparcaments dissuasius

LES ZONES TARONGES

Descripció

Els vehicles que no són residents del sector on s'estaciona, poden estacionar-hi amb un comprovant horari obligatori visible dins del seu horari de regulació i amb una durada màxima de 24 hores.

 

Els vehicles residents autoritzats del sector indicat en la senyalització, han d'estacionar identificant-se amb el distintiu de resident, o bé amb el corresponent comprovant horari obligatori, amb una durada màxima d'un dia. En aquest comprovant ja sortirà imprès el sector del resident així com la matrícula del vehicle estacionat, i que l'identifica com a vehicle autoritzat.

 

Horaris

L'horari de regulació de l'aparcament a la Zona Taronja és de:
Dilluns a divendres (excepte festius), de 09:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores.

Tarifes

PER A RESIDENTS

  • Tarifa reduïda: 0,40 €/dia*

*Només als carrers: C/ del mar, C/ lleó, C/Enric d’ Osso , Av. Amadeus Mozart, C/ L.Van Beethoven, C/Johann Sebastián Bach, C/ Enric Granados, C/ Giuseppe Verdi i C/Antonio Vivaldi

PER A NO RESIDENTS

  • Tarifa: 1 €/dia.

IMPORTANT

Cal verificar sempre la informació que consta al senyal específic que regula el tram d'estacionament ja que hi pot haver condicionants particulars com els diumenges i festius a la zona de platges. També cal estar atents als carrers que poden estar senyalitzats com a carrers alternatius i que s'ha de canviar de vorera periòdicament.

Ubicació

Actualment hi ha nombrosos aparcaments amb una funció disuassòria a la ciutat de Tarragona, tant de places blanques (gratuïtes) com taronges (de pagament). En aquest mapa interactiu podeu veure la seva ubicació, i si feu clic sobre les icones podeu consultar l'estat actual de l'aparcament, el nombre de places, i la correspondència que l'aparcament té amb les línies d'autobús de la ciutat.

Aparcaments Municipals Tarragona
Created by MapBuilder.net.

Connexions amb línies d'autobús

També podeu comprovar les correspondències amb línies d'autobús descarregant aquest document o visitant el web de l'EMT.